Motto:

"Nu pentru şcoală, ci pentru viaţă învăţăm."
"Non scholae, sed vitae discimus."

Seneca

duminică, 28 februarie 2010

VINE, VINE PRIMAVARA!

In cadrul proiectului de parteneriat pentru educatie "Creativitate prin refolosirea deseurilor", initiat de Sc. Gen. Nr. 2 Hunedoara, in parteneriat cu Sc. Gen. Nr. 9 si 10 Hunedoara, Liceul Teoretic Ghelar si Clubul Copiilor Hunedoara, vineri 26 februarie 2010, a avut loc la Clubul Copiilor Hunedoara, activitatea cu tema "Sarbatorile primaverii".
Gazdele, mai precis elevii de la Cercul de Teatru, condus de dna Felicia Serban au prezentat sceneta "Greierele si Furnica", au putut fi admirate lucrarile realizate de elevii din scolile partenere-martisoare, bijuterii si accesorii confectionate din materiale refolosibile-prezentate intr-o expozitie, iar in cadrul unui mic atelier de creatie copiii au confectionat flori din acadele, pe care la final si le-au oferit unii altora, odata cu urari de primavara calduroasa. Expozitia cu lucrarile elevilor poate fi admirata la Clubul Copiilor pana la 8 Martie.
Activitatea a fost coordonata de doamnele Mihaela Negrea, Marilena Suciu, Emilia Popoviciu si Marcela Prigore de la Sc. Gen. Nr. 2 Hunedoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu