Motto:

"Nu pentru şcoală, ci pentru viaţă învăţăm."
"Non scholae, sed vitae discimus."

Seneca

luni, 3 februarie 2020


Anunț de selecție:
                ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 2 HUNEDOARA, în calitate de solicitant, organizează procesul de selecție a unui partener din sectorul privat, furnizor acreditat de servicii sociale, în vederea depunerii cererii de finanțare pentru proiectul „CENTRUL DE ZI PENTRU COPII - STAR”, în cadrul Apelului de proiecte ”Apel de selecție nr. POCU/GAL URBAN CORVINIA HUNEDOARA/2020/5/2/5.1”
Dosarele de candidatură vor fi depuse personal (prin reprezentant legal sau împuternicit al acestuia) sau prin poștă, la sediul solicitantului, respectiv Hunedoara, str. LUNCII 1. 
Data limită de depunere a dosarelor de candidatură este 17.02.2020, ora 16:00. Organizaţiile/companiile interesate de acest parteneriat, vor depune completate, semnate şi ştampilate de reprezentantul legal, documentele solicitate, în plic sigilat, pe care se va specifica: “În atenţia ȘCOLII GIMNAZIALE NR. 2 HUNEDOARA , Pentru selecţia de parteneri în cadrul proiectului „CENTRUL DE ZI PENTRU COPII - STAR”.  Plicul se va transmite prin poștă/curier, sau se va depune personal la sediul Școlii Gimnaziale Nr. 2, Hunedoara, str. Luncii 1
Contact : prof. POPOVICIU EMILIA
              email emilia.hp@gmail.com
              TEL. 0354882888
Procedura de selecție și documentele necesare pot fi descărcate accesând link-ul următor:
https://drive.google.com/open?id=1XMTQHMkCFob_AdRRG1P30pt2QyI1vvgJ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu